De site wordt binnekort weer bijgewerkt

 Er is best veel te vertellen. Binnenkort meer


Leasepaarden. Soms wordt een jongere fokmerrie verleast

Momenteel niet van toepassing

 Lalan Sportpaarden stelt 8 van haar sportpaarden beschikbaar voor derden in een leasevorm. De lease is gekoppeld aan het huren van een riante box op ons compleet paardencomplex met geisoleerde rijhal van 25 x 60m, buiten zandpiste van 40 x 60m en een graspiste van 70 x 60m. 5 paards stapmolen...

Ons complex is aan een ruiterpad gelegen met direct toegang tot het bos van Beetsterzwaag.

De stallen zijn zeer ruim (4,5 x 4,5m) en omdat er slecht 8 plaatsen beschikbaar worden gesteld zullen anderen u nooit in de weg lopen.

de kosten hangen af van het niveau van het paard.  Wij hebben paarden van onervaren tot Z  niveau beschikbaar. 

bel voor meer informatie.


Eden Lalan (CalvaroZ) als duurste verkocht op veiling in Italie

 Eden Lalan is op de Veiling van Bassetto in Montefalco (Perugia) in Italie als duurste verkocht. Eden werd afgeslagen voor 39.000 euro. Eden is gefokt uit Raisa Lalan, een zusje van Helios (Voltaire ) , Kerkorian Lalan (Gershwin) en Isis (Voltaire) alle drie Grand Prix paarden onder resp. Hubert Bourdy, Jerry Smit en Yann Candele. De familie Zampolini, de kopers, zijn er erg enthousiast over Eden. 


Born to Wild (ustinov uit Jarola) succesvol in Lanaken

 De broer van onze fokmerrie Urola (indoctro x wolfgang) Born to be wild werd in 2010 2e bij de 4 jarige springpaarden in Ermelo. Dit jaar was hij succesvol in Lanaken. Niet zo vreemd want uit de moeder van Urola lopen 3 volle verwanten (Orola, Vadoctro en Nojardo) op 150 cm niveau. Verder komt uit de grootmoeder Warola het Olympisch paard Ennio (Zeus) van Enrico Sarasola. 


Biko Lalan 1e bij 6 jarigen in Portugal, Villamoura

 Biko wordt inmiddels gereden door Olympisch ruiter Antonio Vozone. Biko was finalist in de Ian Trofee bij de 4 jarigen onder Nella Bijlsma. De aanleg blijkt inmiddels te vertalen in resultaten. Biko komt uit onze merrie Fimarilla waarvan we gelukkig nog een aantal zeer 


Zanuck weer 1e in 140cm rubrieken.

 Zanuck Lalan is onder Alessio Albano zeer succesvol. Hij loopt inmiddels 145cm. In het 135 en 140 cm heeft hij tolloze proeven gewonnen (arezzo, montefalco). 


Zanuck Lalan (cruising ) wint 6 jr rubrieken in Italie

Zanuck Lalan (Cruising) uit Mimone (Julio X Godolphin) wint 6jarige competitie in Italie met Allessio Arondo.Zanuck komt uit een uitmuntend stammetje. Uit zijn moeder hebben we nog een 5 jr Burggraaf hengst, (Avalon), een 3 jarige Voltaire hengst, een 2 jarige Cicero Z hengst en ze is nu drachtig van Milord Carthago.


Veulens 2010

merrie :Mylord Carthago x Mimone (julio mariner)

hengst : Biko Lalan x Nenanta


Biko Lalan in finale Vion cup.

Biko Lalan uit Fimarilla liep in de finale van de Vion cup. Hiermee plaatste hij zich tussen de 25 beste paarden van Nederland geboren in 2006. Biko heeft het niet van een vreemde. Moeder gaf inmiddels een Internationaal 160cm spr paard (v: concorde) en een 145cm spring paard (voltaire).


Veulens geboren (4-6-2009)

In 2009 8 veulens geboren:

Quidam de revel x treat lalan (m)

Larino x Fimarilla (h)

Cassini II x Urola (m)

Up to Date x Battimone (m)

Up to date x Nenanta (m)

Calvaro Z X Raisa (h)

Calvaro Z X Winx (m)

Vingino X Roselle (h)


Nieuwe site online (3-6-2009)

news

Vandaag is na weken van ontwikkeling en ontwerpbeslissingen de nieuwe site van Lalan online gegaan. Ook is de lijst met paarden de te koop up to date gemaakt inclusief videos.


Language

dutch english german

Photo-strip